Bedrijfsprofiel

Handelsonderneming Tjoink heeft momenteel twee medewerkers in dienst.
Hans Tjoink heeft jarenlange ervaring in de bouw. Ook heeft hij een aantal jaren een bedrijf geleid. Hierdoor is hij erg ontwikkeld op allerlei gebieden: naast het timmeren (het vak waarvoor hij jaren naar school is geweest) heeft hij zich bekwaam gemaakt op het gebied van calculatie, werkvoorbereiding, en administratie.

Naast de aquisitie heeft hij ook veel en goede contacten met diverse gemeentes in en om Markelo opgebouwd. Op onder andere dat gebied wil Hans zich verder specialiseren: een tussenpersoon, de juiste schakel zijn, tussen de gemeente(s) en opdrachtgevers bij bijvoorbeeld vergunningaanvragen, bestemmingsplanwijzigingen, e.d. Het stukje projectbegeleiding kan hij ook voor zijn rekening nemen en uiteraard is hij dan niet te beroerd om zelf de hamer of troffel ter hand te nemen om projecten goed en degelijk af te sluiten.

Naast Hans Tjoink werkt Henk Grievink ook in het bedrijf. Henk Grievink is uitvoerder en werkt voornamelijk alleen op projecten. Hij begeleidt deze projecten, zorgt voor de materialen en onderhoudt contacten met de opdrachtgever en de leveranciers. Daarnaast ondersteunt hij Hans waar hij maar kan.

Handelsonderneming Tjoink BV is een onderneming welke opereert op verschillende segmenten van de arbeidsmarkt. Naast het handelen houdt zij zich bezig met het (ver-)bouwen van diverse projecten. Ook het onderhouden van contacten met gemeentes is een belangrijke peiler.