bouwen markelo

Handelsonderneming Tjoink B.V. uit Markelo is sinds 2001 actief in de bouw. Voor uw nieuwbouw, verbouwing, renovatie of projectontwikkeling bent u bij Handelsonderneming Tjoink aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in zowel particuliere als zakelijke bouwprojecten, van kleine tot grote en langdurige projecten.

In het verleden heeft Hans Tjoink een bedrijf geleid met 22 man personeel, hierdoor is Hans erg ontwikkeld op allerlei gebieden. Naast het timmeren (opleiding afgerond) heeft hij zich bekwaam gemaakt op het gebied van calculatie, werkvoorbereiding, bouwbegeleiding en administratie.

Verbouwen en bouwen

Handelsonderneming Tjoink B.V. is een onderneming welke opereert op verschillende segmenten van de arbeidsmarkt. Naast het handelen houdt hij zich bezig met het (ver-)bouwen van diverse (grote) projecten. Ook het onderhouden van contacten met de gemeentes is een belangrijke pijler.

Offerte op maat

Wij hebben veel materieel in eigen beheer. Dit materieel zorgt ervoor dat wij snel en veilig kunnen bouwen, wij kunnen desgewenst al deze middelen aan u ter beschikking stellen. Beschikt u over een kavel, maar heeft u geen ontwerp? Vraag dan een ontwerp bij ons aan. Heeft u een kavel en het ontwerp al klaar? Dan maken wij graag een offerte op maat voor u. Wij maken voor u van A tot Z een bouwplan op, vanaf schetsontwerp tot en met de oplevering.

Bouwprojecten

Zoekt u een aannemer voor uw nieuwbouw, verbouwing, renovatie of projectontwikkeling? Handelsonderneming Tjoink B.V. heeft ruim 22 jaar ervaring met het realiseren van succesvolle bouwprojecten. Dit doen wij voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

BOUWEN MOET EEN FEEST ZIJN!

Wilt u meer weten, neem dan contact op!