Hans TjoinkIk ben Hans Tjoink, eigenaar van Handelsonderneming Tjoink B.V.. Ik ben geboren in 1977 en woonachtig in het mooie Markelo. In mijn vrije tijd ga ik graag een stuk hardlopen, gezellig met vrienden uit eten of ontspan ik in de sauna. Ook ga ik regelmatig met mijn fietsvrienden mountainbiken. In 2001 ben ik mijn bedrijf begonnen zonder personeel, maar in korte tijd is het bedrijf behoorlijk gegroeid met meerdere vaste krachten. Dit varieert van schilder en metselaar tot zelfstandig timmerman.

Vakmensen

Met een team van ervaren vakmensen en oog voor detail, leveren wij hoogwaardige resultaten die voldoen aan uw eisen. Onze vakmensen en ik willen graag voor u de handen uit de mouwen steken. Openstaan voor nieuwe ideeën en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Of u nu op zoek bent naar een stijlvolle upgrade of een complete transformatie, wij zijn er om u te begeleiden en uw projecten tot leven te brengen.
Bij Handelsonderneming Tjoink B.V. staan wij garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

bouwen of verbouwen

Wilt u bouwen of verbouwen, neem dan vandaag nog contact op en ontdek hoe wij uw bouw- en renovatiedromen kunnen verwezenlijken! Ik ben te bereiken op telefoonnummer: 06-47 60 74 88.

Samen bouwen we aan iets moois!

Wilt u meer weten, neem dan contact op!